JyväsMedia

Kumppani kaikissa yrityksen tapahtumissa

Haluatko järjestää yrityksesi tilaisuudet laadukkaasti ja vaivattomasti? Tarjoamme esitystekniset kokonaisratkaisut niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin. Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja toteuttaa ratkaisut laadukkaasti alusta loppuun. Kokonaisratkaisuillamme säästät sekä aikaa että rahaa.
SUOSITUIMMAT RATKAISUT YRITYKSILLE

KONFERENSSIT

Olipa kyseessä pienimuotoinen puhetilaisuus tai suuri yritystapahtuma, on tärkeää, että kaikki kuulevat ja näkevät esitykset ja tekniikka toimii moitteettomasti. Pienimpien puhetilaisuuksien tekniikka voi onnistua hienosti muutamalla kaiuttimella ja mikrofonilla, kun taas suuri yritystapahtuma saattaa edellyttää kattavampaa äänisuunnittelua useissa eri tiloissa. Esimerkiksi esitysten reaaliaikaista kuvansiirtoa toiseen tilaan, kuvan projisointia tai tyylikkäitä yksityiskohtia, kuten valaistus tai FogScreen, luomaan tilaisuuteesi juuri oikeanlaisen tunnelman. Toteuta avullamme yrityksellesi tyylikäs tapahtuma!


ÄÄNI KUULUVIIN MESSUILLA!Onko mahdollista, että kaikki messukävijät kuulevat esitykset ja puheet? Hyvin toteutettu äänitekniikka tavoittaa samanaikaisesti kaikki vieraat ympäri messuhallia. Oikeanlaisella valaistuksella luodaan laadukkaan tapahtuman tuntu, FogScreenilla yksittäinen osasto erottuu joukosta. Suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi toimiva messutekniikka!


Messuosasto voi kiinnittää kävijöiden huomion myös tyyliin sopivalla taustavideolla, joka heijastetaan joko vaaka- tai pystysuunnassa valkokankaalle. Katso BOXIXin (6 stools in a box) hauska messuvideo varjoteatterina.
Messujen jälkeen BOXIX lähetti asiakkaille raikkaan videotervehdyksen.

ARVOKASTA JA RIEMUKASTA JUHLINTAA

Juhlitte sitten yrityksen vuosipäivää tai järjestätte pikkujouluja kasariteemalla, tarjoamme juhliin kaikenkattavan paketin, joka takaa tasokkaan laadun ja tunnelman!

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme laitteet, ja ammattitaitoinen, juhlan teemaan sonnustautunut äänimies tai Juhla-DJ huolehtii musiikista ja oikeanlaisesta tunnelmavalaistuksesta ja esiintyjien tekniikasta - sisääntulosta pikkutunneille asti. Toimiva taustamusiikki tilaisuuden alusta eteenpäin virittää vieraasi juhlatunnelmaan. Juhla-DJ soittaa musiikkia oikeaan aikaan ja sopivalla volyymilla sekä huolehtii, että ohjelmat ja puheet kuuluvat kaikille. Kauttamme myös karaoke ja esiintyjät. Suunnitellaan yhdessä juhliisi kokonaisuus musiikista valaistukseen, valsseista jatkoihin!RAVINTOLAT

Ravintoloihin kuuluu tärkeänä osana laadukas äänentoisto ja valaistus. Tilat ovat usein monimuotoisia ja edellyttävät huolellista äänisuunnittelua hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Autamme tarpeiden kartoittamisessa ja vuokraamme laitteet myös pitkillä ja edullisilla sopimuksilla tai toimitamme tingityt laitehankinnat. Vuokrattuihin ja valmiiksiasennettuihin laitteisiin kuuluu säännöllinen huolto ja päivitys. Toteutamme myös kuntokartoituksia ja huoltoja nopealla reagoinnilla myös ravintolan olevaan tekniikkaan.VIDEOT

Toteutamme yritysten ja tapahtumien esittelyvideot ja koosteet asiakkaan toiveen mukaan. Kuvan muodossa yrityksen tärkeimmät teemat nousevat esiin muistettavalla tavalla - on brändi sitten tehokas ja asiallinen tai viihtyisä ja vauhdikas - Erotu joukosta!

Katso alla ruokaravintola Nizzan ja yökerho Cannesin tuhkimotarina ja klikkaa ja katso lisää esimerkkivideoita ..

YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi