JyväsMedia

Juhlat videolle tai yrityksen ydinosaaminen esille!

Tyylikäs video edellyttää hyvää suunnittelua. Yhteistyöllä löydämme keskeiset teemat ja ratkaisemme miten ja missä video kuvataan ja millä budjetilla? Videon toteutus voi olla yllättävän edullista!

Videointi, äänitykset ja editointi toteutetaan laadukkailla laitteistoillamme ja ammattitaidolla. Käytössämme ovat viimeisimmät ohjelmistotekniikat ja erikoistehosteet.

Valmis video toimitetaan halutulla tavalla ja autamme sen esillelaitossa mediaan.


PROMO- ja esittelyvideot

Toteutamme yritysten esittelyvideot ja koosteet asiakkaan toiveen mukaan. Kuvan muodossa yrityksen tärkeimmät teemat nousevat esiin muistettavalla tavalla - on brändi sitten tehokas ja asiallinen tai viihtyisä ja vauhdikas.

PROMO video lisää tapahtumaasi tai yrityksellesi näkyvyyttä somessa ja muussa mediassa! Lyhyellä videolla tapahtuman tai osaamisen ydin välittyy selkeästi, näkyvästi ja ennen kaikkea tyylikkäästi. PROMO video nostattaa tulevan juhlan tunnelmaa ennen H-hetkeä, kuin myös sopii hyvin muistoksi jo menneestä tapahtumasta.

Kauttamme videotaltioinnit ja editointi kuin myös valmiin kuvamateriaalin työstö ja vanhojen videoiden päivitykset sekä muut kuvamuokkaukset. Myös verkkokurssien kuvaus ja editointi.

Kysy tarjous

JUHLAT

Mikä ihanin tapa muistella juhlaa on katsella kaunista kuva- tai videokoostetta. Kuvaamme juhlasi tai koostamme valmiista kuvistasi tai videoistasi juhlan teemaan sopivan videokoosteen. Toteutamme myös kauniit videokutsut, katsele esimerkkejä alta.

Katsele esimerkkivideot


Yrityspromot    Logot    Messujen taustavideot ja koosteet    Verkkokurssit    Urheilu    Asunnot    Kuvakoostevideot    StandUp

Jyväsmedian PROMOvideo valmiista kuvista toteutettuna


Eikö video näy? Katso se Youtubessa

JKL Move toiminnallista treeniä PROMOTarmo Uusivirran muistoturnauksen koosteHappeen pelaajien sisääntulo!Ravintola Z1 uudistui - Esittelyvideo uudistuneesta yökerhosta ennen avajaisiaRuokaravintola Nizzan ja yökerho Cannesin ranskalaisten korkojen tuhkimotarinaKoti ja Kylpy myymälän esittelyvideoBOXIXin Logo Reveal - Innovatiivinen Rubikin kuutioJyväsmedian ihastuttava Nalle Logo RevealUrheiluseura Happeen Logo Reveal - Poweria peliin!Intuition Logo Reveal - Herkkä ja vahva Feenix lintuFogscreen Logo Reveal - Taianomaista tunnelmaaKevyttä ja Klassista konsertin Logo Reveal kaitafilmin fiiliksissäBOXIXin (6 stools in a box) messuosaston taustavideo hulvattomana varjoteatterina.
Liikkuva kuva herättää messukävijöiden huomion.BOXIX lähetti asiakkaille mieleenpainuvan videotervehdyksen messujen jälkeenKoti ja Kylpy myymälän Rakennus-messujen taustavideo esittelee tuotevalikoimaa laajastiIntuition Ruuhkavuodet-verkkokurssin tervehdysAsuntojen esittelyvideotExtreme slide tapahtuman kooste valmiista kuvista toteutettunaImitaatio-StandUp PROMOvideo - Tatu HerranenKooste juhlien omista kuvista toimii myös kauniina kiitoksena vieraille.


Mikä tekee häistä ja häiden valmisteluista juuri teidännäköisen? Häävideossa voi olla paljon muutakin kuin vihkiminen tai kakunleikkuu! Siihen voidaan sisällyttää esimerkiksi hääpäivän valmisteluja tai romanttinen kävely hääpaikan ympäristössä. Tai vaikka omia valokuvia lapsuudesta, polttareista tai hääpuvun sovituksesta.

Katsele video jossa on otoksia erilaisista hetkistä tai kuvakulmista. Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun päivääsi sopiva video!

YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi