JyväsMedia

Tunnelma luodaan valoilla


Valaistuksen avulla tavallisen tilan voi muuntaa spektaakkeliksi! Valoilla voi värjätä seiniä ja kattoa, korostaa hääparia ja esiintyjiä tai toteuttaa näyttäviä ja elämyksellisiä ohjelmanumeroita. Kauttamme myös gobot eli valosabluunat, joilla voi heijastaa esimerkiksi hääparin nimikirjaimet tanssilattialle.

Tämä paketti on sopii lavoille ja tanssilattialle ja biletunnelmaan. Kevyt roudata ja helppo kasata. Pakettiin sisältyvät kevyet ja turvalliset LED-spotit ja -efektit ständeineen, savukone ja strobo sekä helppokäyttöinen valo-ohjain. Hinta alkaen 120e - varaa

Hillittyyn tunnelmavalaistukseen sopivat spotit ja washit, kun taas menevään tilaisuuteen saadaan säihkettä liikkuvilla. Jo muutamalla valolla voi tilan tunnelman vaihtaa arkisesta juhlavaksi, korostaa yksityiskohtia ja häivyttää epätoivottuja kohtia. On myös hyvä muistaa, että esiintyjät ja puhujat jäävät pimentoon ilman kohdevaloa, ja esimerkiksi hyvien kuvien saaminen edellyttää riittävää valoa.


Suurella valosetillä saadaan aikaan unohtumaton spektaakkeli, joka ei jätä ketään kylmäksi! Suunnitellaan yhdessä tapahtumaasi sopiva valaistus! Katsele esimerkkejä erilaisista valaistuksista.
YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi