JyväsMedia

TAPAHTUMATEKNIIKKA

Vuokraamme laitekokonaisuudet niin pieniin kuin suuriin tapahtumiin. Puheet saadaan kuuluviin pienellä hyvin suunnitellulla setillä, kun taas ulkoilmatapahtumat vaativat järeää kalustoa.

JUHLAT

Oletko järjestämässä häitä tai teemabileitä? Juhla- ja Hää-DJ-palvelulla juhlien musiikki hoituu vaivattomasti valssista discoon. DJ tuo mukanaan musiikin, äänentoiston ja valot sopimuksen mukaan.

HUOLLOT

Äänentoiston ja valaistuksen huoltopalvelut, puhdistukset ja kuntokartoitukset ammattitaidolla ja nopealla reagoinnilla. Myös toimistoaikojen ulkopuolella.

YRITYKSILLE

Haluatko järjestää yrityksesi tilaisuudet laadukkaasti ja vaivattomasti? Tarjoamme esitystekniset kokonaisratkaisut niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin.

VALAISTUS

Valaistuksen avulla tavallisen tilan voi muuntaa spektaakkeliksi! Valoilla voi värjätä seiniä ja kattoa, korostaa hääparia ja esiintyjiä tai toteuttaa näyttäviä ja elämyksellisiä ohjelmanumeroita.

VIDEOT

Lisää tapahtuman tai yrityksen näkyvyyttä PROMO videolla tai koosta tärkeän päivän taltioinnit tunnelmalliseen videoon. Lyhyellä videolla tapahtuman tai osaamisen ydin välittyy tyylikkäästi.

KARAOKE

Hulvattomia lauluhetkiä ammattikaraokella! Saatavilla yli 20 000 kappaletta lempiartisteiltasi helppokäyttöisen iPadin kautta. Inspiroidu selaamalla laajaa laululistavalikoimaa.

MESSUT

Onko mahdollista, että kaikki messukävijät kuulevat esitykset ja puheet? On! Hyvin toteutettu äänitekniikka tavoittaa samanaikaisesti kaikki vieraat ympäri messuhallia.


YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi