JyväsMedia

Paketit pieniin ja keskisuuriin tilaisuuksiin


Jyväsmedian paketit ovat yksi suosituimmista palveluistamme - kaikenkattava paketti takaa tasokkaan laadun ja tunnelman oli kyseessä sitten häät, yritysjuhlat tai karaoke-ilta.

Voit noutaa laitteet itse tai toimitamme ja asennamme setin valmiiksi ja ammattitaitoinen, juhlan teemaan sonnustautunut DJ huolehtii musiikista ja oikeanlaisesta tunnelmavalaistuksesta - sisääntulosta pikkutunneille asti.

Toimiva taustamusiikki tilaisuuden alusta eteenpäin virittää vieraasi juhlatunnelmaan. Valaistuksella esiintyjät näkyvät, seinät värjääntyvät ja tanssilattia kutsuu tanssimaan. Kokenut DJ soittaa musiikkia oikeaan aikaan ja sopivalla volyymilla sekä huolehtii, että ohjelmat ja puheet kuuluvat kaikille.

Peruspaketilla saat äänen kuuluviin pienemmissä tilaisuuksissa. Pakettiin sisältyy kaiuttimet, mikrofonit, telineet sekä vahvistin, mikseri ja tarvittavat kaapelit. Hinnat alkaen 140e - varaa

Tämä paketti on kevyt roudata ja helppo kasata. Pakettiin sisältyvät kevyet ja turvalliset LED-spotit ja -efektit ständeineen, savukone ja strobo sekä helppokäyttöinen valo-ohjain. Hinta alkaen 120e - varaa

Hulvattomia lauluhetkiä ammattikaraokella! Mukaan yli 100 000 biisiä, kaiuttimet, vahvistin, mikseri, langattomat mikrofonit, iPad, TV. Laitteet ovat kasattuna laiteräkkiin. - Hinta alkaen 250e - Varaa

Lue lisää Karaokesta

Kokenut Hää-DJ huolehtii, että puheet ja ohjelmat kuuluvat kaikille ja loppuillan tunnelma nousee kattoon. Soittolistat räätälöidään hääparin toiveiden mukaan. Paketti sisältää Hää-DJ:n ja laadukkaan äänentoiston. Hinta alkaen 590e - varaa

Lue lisää Hääpaketista

Juhlapaketti sopii niin yritysjuhliin, teemabileisiin kuin pikkujouluihin - Räätälöidään yhdessä tilaisuuteesi sopiva paketti. Paketti sisältää esimerkiksi DJ:n, äänentoiston kunnon bassoilla, peilipallon ja sykkivät spottivalot. Hinta alkaen 690e - varaa

Lue lisää Juhlapaketista

Vauhdikasta meininkiä lastentapahtumiin - Musiikkia pienimmille ja vähän vanhemmille. Paketti sisältää iloisen DJ:n, sopivan äänentoiston, värivalot, savukoneen ja konfetti-paperisilpun
Hinta alk. 450e - varaa

Sopisivatko mukaan UV-valot ja UV-kasvomaalit?

Pakettiratkaisulla säästät aikaa sekä kustannuksia, kun palvelut on sovittu yhden tahon kanssa ja mm. tekniikkaa ja musiikkia hoitaa sama henkilö. Suunnitellaan yhdessä juhliisi kokonaisuus musiikista valaistukseen, valsseista jatkoihin!

Äänentoisto useassa tilassa, kuten ulkona
Spottivalot, LED-valot
Liikkuvat valot
Gobot
Savu tai Fog
FogScreen
Videointi, valokuvaus
Sähköiset kutsut
Trussit
Lava
Valkokangas
Videotykki
Karaoke ja Karaokejuonto
Taustamusiikki
Orkesterin soundcheck ja miksaus
Juhla-DJ, esiintyjät
Popup-teltta
Discopallot...


VALAISTUS

Valaistuksen avulla tavallisen tilan voi muuntaa spektaakkeliksi! Valoilla voi värjätä seiniä ja kattoa, korostaa hääparia ja esiintyjiä tai toteuttaa näyttäviä ja elämyksellisiä ohjelmanumeroita.

KARAOKE

Hulvattomia lauluhetkiä ammattikaraokella! Saatavilla yli 100 000 kappaletta lempiartisteiltasi helppokäyttöisen iPadin kautta. Inspiroidu selaamalla laajaa laululistavalikoimaa.

MIKSAUS

Pyydä tarjous, kun tarvitset miksaajan, lisätarvikkeita, kuljetuksen kauemmaksi tai esimerkiksi soundcheckin bändille / äänentoiston säädön tilaan sopivaksi (poistaa kierrot ja muut häiritsevät taajuudet).


"Ollaan kyllä kaikin puolin enemmän kuin tyytyväisiä! Ja vieläkin ihmetellään miten niin tavallinen tila muuttui niin juhlavaksi värjäävillä valoilla! Kaikki vieraatkin ovat kehuneet tunnelmaa mielettömäksi ja etenkin Hää-DJ:tä :)"
Maria

"Kiitos loistavasti onnistuneista juhlista! Saatiin upeat puitteet häillemme ja mitä parhaat jatkot, kyllä kannatti satsata valaistukseen ja äänen laatuun! Kiitos DJ!"
Sam

”Kiitos 90s DJ! Vuosisadan juhlat oli menestys kun oli kunnon kamppeet! Ystävällinen ja ammattilainen palvelu, itse ei oltaisi millään hoksattu kaikkea mitä todellakin kannatti huomioida!”
Miika


YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi