JyväsMedia

Parempaa ääntä ja pidempää ikää säännöllisillä huolloilla


Äänentoiston, valaistuksen ja muun tekniikan puhdistaminen pidentää laitteiden ikää vuosilla ja parantaa äänenlaatua. Puhtaat valaisimet ovat turvalliset ja niin ikään pölyttömät kaiuttimet soivat kirkkaammin ja syvemmin, kun vastaavasti pölyyntyneet kaiuttimet antavat tunkkaisempaa soundia ja vaikuttavat näin ollen myös tilan viihtyisyyteen.

Jyväsmedia tarjoaa ääni- ja valaistustekniikan puhdistuksia - käymme huolellisesti läpi eri tilojen laitteet ja samalla vaihdamme myös palaneet lamput ja muut vioittuneet elementit.

Usein kysytään mikä on sopiva laitteiden puhdistusväli - tähän hyvä nyrkkisääntö on kerran vuodessa, jolloin laitteet säilyvät kunnossa. Mutta jos tila on kovin pölyisessä ympäristössä, niin silloin puhdistusta tarvitaan useammin.


Halutessa kartoitamme myös samalla käynnillä maksutta äänentoiston, valaistuksen ja akustiikan tarvetta - ja kerromme mm. rikkoutuneista elementeistä tai laitteiden yhteensopivuudesta. Usein esimerkiksi vahvistin saattaa kaivata päivitystä, jos se on mitoitettu liian pienelle kapasiteetille - sopiva vahvistin tuottaa riittävästi virtaa eteenpäin ja näin vältytään kohinalta tai säröääniltä.


YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi