JyväsMedia

IHANAT HÄÄT


Jyväsmedian hääpaketit ovat yksi suosituimmista palveluistamme - kaikenkattava paketti takaa tasokkaan laadun ja tunnelman!

Toimitamme ja asennamme laitteet ja ammattitaitoinen, juhlan teemaan sonnustautunut Hää-DJ huolehtii musiikista ja oikeanlaisesta tunnelmavalaistuksesta - sisääntulosta pikkutunneille asti.

Toimiva taustamusiikki tilaisuuden alusta eteenpäin virittää vieraasi juhlatunnelmaan. Valaistuksella esiintyjät näkyvät, seinät värjääntyvät ja tanssilattia kutsuu tanssimaan. Kokenut Hää-DJ soittaa musiikkia oikeaan aikaan ja sopivalla volyymilla sekä huolehtii, että ohjelmat ja puheet kuuluvat kaikille.

Kokenut Hää-DJ huolehtii, että puheet ja ohjelmat kuuluvat kaikille ja loppuillan tunnelma nousee kattoon. Soittolistat räätälöidään hääparin toiveiden mukaan. Paketti sisältää Hää-DJ:n ja laadukkaan äänentoiston.
Hinta 590e - varaa

Hää-DJ:n ja äänentoiston lisäksi mukana on näyttävä valosetti tanssilattialle, basso-kaiuttimet, savukone ja konfetti-paperisilppua.
Hinta 790e - varaa

Hää-Extrapaketin lisäksi Exclusive-paketti sisältää tilan tunnelmavalaistuksen, trussiportin, karaoken, tehokkaan videotykin, 4 kpl liikkuvia valoja.
Kysy tarjous

Pakettiratkaisulla säästät aikaa sekä kustannuksia, kun palvelut on sovittu yhden tahon kanssa ja mm. tekniikkaa ja musiikkia hoitaa sama henkilö. Suunnitellaan yhdessä juhliisi kokonaisuus musiikista valaistukseen, valsseista jatkoihin!

Äänentoisto useassa tilassa, kuten ulkona
Spottivalot, LED-valot
Liikkuvat valot
Gobot
Savu tai Fog
FogScreen
Videointi, valokuvaus
Sähköiset kutsut
Trussit
Lava
Valkokangas
Videotykki
Karaoke ja Karaokejuonto
Taustamusiikki
Orkesterin soundcheck ja miksaus
Juhla-DJ, esiintyjät
Popup-teltta
Discopallot...


VALAISTUS

Valaistuksen avulla tavallisen tilan voi muuntaa spektaakkeliksi! Valoilla voi värjätä seiniä ja kattoa, korostaa hääparia ja esiintyjiä tai toteuttaa näyttäviä ja elämyksellisiä ohjelmanumeroita.

KARAOKE

Hulvattomia lauluhetkiä ammattikaraokella! Saatavilla yli 100 000 kappaletta lempiartisteiltasi helppokäyttöisen iPadin kautta. Inspiroidu selaamalla laajaa laululistavalikoimaa.

MIKSAUS

Pyydä tarjous, kun tarvitset miksaajan, lisätarvikkeita, kuljetuksen kauemmaksi tai esimerkiksi soundcheckin bändille / äänentoiston säädön tilaan sopivaksi (poistaa kierrot ja muut häiritsevät taajuudet).


"Ollaan kyllä kaikin puolin enemmän kuin tyytyväisiä! Ja vieläkin ihmetellään miten niin tavallinen tila muuttui niin juhlavaksi värjäävillä valoilla! Kaikki vieraatkin ovat kehuneet tunnelmaa mielettömäksi ja etenkin Hää-DJ:tä :)"
Maria

"Kiitos loistavasti onnistuneista juhlista! Saatiin upeat puitteet häillemme ja mitä parhaat jatkot, kyllä kannatti satsata valaistukseen ja äänen laatuun! Kiitos DJ!"
Sam

”Kiitos 90s DJ! Vuosisadan juhlat oli menestys kun oli kunnon kamppeet! Ystävällinen ja ammattilainen palvelu, itse ei oltaisi millään hoksattu kaikkea mitä todellakin kannatti huomioida!”
Miika


YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi