JyväsMedia

HYVÄN UUDEN VUODEN TOIVOTUS JYVÄSMEDIALTA!


On aika välittää sydämellinen kiitos menneestä vuodesta 2020. Tapahtuma-ala hiljentyi pandempian alla, joten sitäkin kiitollisempia olemme jokaisesta yksittäisestä tapahtumasta ja asiakkaasta kuluneen vuoden ajalta.


Toivomme, että uusi vuosi tuo tulleessaan helpotusta tilanteeseen ja tapahtuma-ala elpyy. Sillä aikaa voimme suunnitella näyttäviä valaistuksia ja luoda taianomaisia sisäänkäyntejä sumuverhotekniikalla kauppohin, ostoskeskuksiin, ravintoloihin ja muihin paikkoihin, jotka voivat olla avoinna näissä olosuhteissa.

ELÄMYKSIÄ RAJOITUSTEN AIKAAN


Vaikka tapahtumat odottavatkin pandemian helpottumista, voidaan elämyksiä tuoda ihmisten arkeen tapahtumatekniikalla.

Sumuverho sisäänkäynnin yhteydessä ihastuttaa, ilahduttaa ja tuo hyvää mieltä ohikulkijoilleen. Ostoskeskuksen tai ravintolan asiakkaat voivat esimerkiksi ystävänpäivänä kävellä sydänsateen läpi ostoksille tai nauttimaan hyvästä ruuasta.
Sumun muodostamiseen käytetään vain puhdasta vettä, eikä se näin ollen aiheuta riskiä pandemian aikana. Fogscreen luo ilmaan ohuen "kuivan" sumuverhon, joka toimii läpinäkyvänä screeninä heijastaen kuvia, jotka kirjaimellisesti leijuvat ilmassa.

Katso lisätietoa ja videoita Fogscreenista .


Kaamoksen aikaan myös valoilla voidaan loihtia tunnelmaa ja lämpöä. Vaikka jouluvaloja jo moni purkaakin, voidaan muulla valaistuksella värjätä ja korostaa seiniä ja kattoa. Videotykillä voidaan heijastaa seinille liikkuvaa tai paikallaan olevaa kuvaa ja kuvioita. Ja peilipalloilla pirskottaa valonpisaroita ja välkettä hienostuneen tunnelman aikaansaattamiseksi. Teemme myös valaistussuunnitelmia pysyviin kiinteisiin asennuksiin.
Uteliaina ja innolla odotamme tulevan vuoden vaiheita minne kaikkialle tie vie! Jos ulkoilmatapahtumat mahdollistuvat, pääsemme pian nauttimaan kevätauringosta rinne- ja urheilutapahtumissa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinun tilaasi sopiva tuonnelmanluoja!

Samalla, kun järjestät elämyksiä asiakkaillesi ja läheisillesi, teet myös hyvää ja tuet tapahtuma-alaamme toipumaan hiljaisen ajanjakson keskellä.

Me ja yhteistyökumppanimme kiitämme! Stay safe!

TERVEISET VUODELTA 2019TAUSTALLA TAPAHTUU

JyväsMedian puuhamies ja toimitusjohtaja Petri Jokilahti – minkälainen oli vuosi tapahtumarintamalla?

  - Hieno vuosi ja paljon saatiin kiertää ympäri maata järjestetyissä tapahtumissa. Jokaisessa paikassa oli ainutlaatuinen tunnelma ja kaikissa todella mukavaa olla mukana – oli sitten suuri lava tai pieni perhejuhla.  

Mitä vinkkejä tai ideoita antaisit tuleviin tapahtumiin?  

  - Usein pienilläkin asioilla ja ideoilla voi olla ratkaiseva merkitys tilaisuuden tunnelmassa – esimerkiksi tilanteeseen sopiva mikrofoni, akulla toimiva kaiutin, taustamusiikki, valaistu trussipylväs tai kokonainen kaari, kohdevalo esiintyjälle tai yksityiskohdalle. Moni on hoksannut, että jo muutamalla sopivalla valolla saa tilaisuuteen paljon lisää tunnelmaa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, yhteistuumauksella usein löytyy se paras ratkaisu tilaan tai tilaisuuteen.  

  Mitä on luvassa uutena vuonna – toiveita tai lupauksia?  

  - Omissa toiveissa olisi sopivasti perinteisiä keikkoja ja myös erikoisia asennuksia ja tietysti mukavia asiakkaita. Uuden vuoden lupauksena lupaan tehdä parhaani täydellisen saundin tavoittelussa!  

- Iso kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta!
LEDIT JA CLUB-SOUNDIVALOA SEINILLE JA IKKUNOIHIN


Näyttäviin valaistuksiin ja tehosteisiin satsataan aina vain enemmän. Tavanomaisia tiloja on muunnettu spektaakkeleiksi pelkän valaistuksen ja tehosteiden avulla. Perinteisiä valaistuksia korvataan LED-tekniikalla, jolloin saadaan lisättyä tehoa saman aikaisesti pienemmällä sähkönkulutuksella.

Uusimman teknologian mahdollistavat screenit muuntuvat tarpeiden mukaan eri sisällöillä tai jopa muodolla - yksittäiseen tilaisuuteen tai kiinteästi asennettuna.

Aloitimme yhteistyön alan rautaisen ammattilaisen Mikko Laakkosen ja naytot.fi kanssa. LED-seinien ohella näyteikkunoihin on mahdollista saada kustannustehokas mainospinta uudella videotykkitekniikalla, jossa kuva projisoidaan ikkunaan asennettavaan heijastuspintaan.

SAMETTINEN CLUBI-SAUNDI


Jyväsmedian intohimona on tuottaa täydellinen äänimaailma ravintoloille ja clubeille. Tilat ovat usein monimuotoisia ja edellyttävät huolellista äänisuunnittelua hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Uusi kaiutintekniikka tarjoilee huippuluokan äänen sopivassa koossa tyylikkäästi. Kaiuttimet saadaan halutessa huomaamattomiksi tai tarpeen tullen esille.ETELÄSTÄ POHJOISEENVUODEN TÄYDELTÄ TUNNELMAA


Vuoden varrella saimme olla mukana puistokonserteissa ja festareilla, toteuttaa messuja eri puolilla Suomea, kannustaa thriatlonisteja, kori- ja jalkapalloilijoita, salibandy ja street hockey turnauksia, rugbyn pelaajia ja nyrkkeilijöitä, järjestää KiHu päiviä ja yritystapahtumia ja luoda näyttäviä sisäänkäyntejä FogScreenillä. Hymyssä suin näimme lukemattomat häät ja karaoke-illat ja kiersimme mukana mm. Neste rallin VIPeissä, yritysten promokiertueilla ja Alex Kunnarin kanssa toteuttamassa Retro tourin tekniikkaa.

Vuoden suurin tapahtumamme oli Electric Festival Messukeskuksessa, jossa toimimme tekniikan kokonaistoimittajana äänen, valon, videotekniikan, lavarakenteiden ja erikoisefektien (co2 ja konfetti) osalta. Festareilla esiintyivät kansainväliset ja suomalaiset DJ-tähdet Tiesto, Paul Van Dyk, Garreth Emery, Dash Berlin, Benny Benassi, Sak Noel, Daniel Wanrooy, Alex Kunnari, Alex Mattson, K-System, Nikke Ankara, Super8 & Tab, Tom Fall, Max Millian, Tajunta, Alora & Senii, Borderless, Joonas Hahmo, Ninth Floor, Evarist, DJ Elfaraon ja Eric Rayner. Tapahtumassa esiintyivät myös Brädi, Evelina, Arttu Lindeman, Dem ja Nikke Ankara.

Olimme myös mukana mm. Brian Setzerin, Fatboyn, Dave Edmundsin, Miss Mary Ann & The Ragtime Wranglersin, The Reverend Payton’s Big Damn Bandin, Lauri Tähkän, Yön, Neljän Suoran, Laura Voutilaisen, Tuure Kilpeläisen, Jari Sillanpään, Suvi Teräsniskan, Remixin, Jannan, Vicky Rostin ja Menneisyyden Vankien, Jukka Kuoppamäen, Jannika B:n, Veeti Kallio & Swing Bros Bandin, M.A. Numminen & Uusrahvaanomainen Jatsiorkesterin, Acustic Dixie Sixin, JVG:n, Uniikin, Mäkkin, Viewin, Reino Nordinin ja Dj Awan keikoilla.

Unohtamatta hulvattoman hauskoja Standup-iltoja!


YHTEYSTIEDOT


JYVÄS MEDIA OY

Y-tunnus 2399404-4

040 124 1000

jyvasmedia@jyvasmedia.fi